Ha lelki ok miatt késik a baba című könyv rendelése

(folyamatosan rendelhető 2022-ben is a szerzőtől)

Összefoglaló

Késhet-e lelki ok miatt a gólya? Milyen feltételek teljesülése esetén "engedélyezi" a tudatalattid a teherbeesést? Hogyan befolyásolhatják az anyukád pocakjában szerzett élményeid a saját kisbabád fogantatását? Milyen tipikus személyiségjegyei vannak a termékenységi problémákkal küzdő nőknek? Ezekre és még számos hasonló kérdésre keres és ad választ ez a könyv. Felkészültél rá, hogy szembenézz önmagaddal, a rejtett félelmeiddel, vagy a múltadban lappangó traumákkal? Akkor itt az ideje, hogy belelapozz ebbe a könyvbe, amely végigvezet téged a fogantatásod időpontjából kezdve egészen a mai énedig. A 260 oldalon át tartó időutazás során pedig garantáltan számos olyan felismerés ér majd, amelyek segítségével hatalmas lépést tehetsz előre az áhított várandósság felé.

Pszicho-szomatikus. Hallotad már ezt a kifejezést? A szó első része - pszicho - a lelket takarja. A második - szomatikus - pedig azt jelenti testi jellegű. Tehát olyan folyamatokról van szó, amelyekben a testi és a lelki történések összekapcsolódnak. Például kínos helyzetben az ember elpirul, ijesztő hírt hallva elsápad, összecsuklik a lába.

Mindez azt bizonyítja, hogy a lelki tényezőknek erős kihatása van a testi működésünkre, akár még a betegségeink kialakulásához is hozzájárulhatnak. Sőt, ma már tudjuk, hogy bizonyos betegségek esetén az érzelmi tényezőknek kiemelt szerepe van: például szívinfarktus, gyomorfekély.Manapság egyre inkább hangsúlyt kap az az elképzelés, hogy a termékenységi problémák is sok esetben is lelki okokra vezethetőek vissza.Ez a könyv a lelki okok felderítésében szeretne segítséget nyújtani.

A 260 oldalas, hiánypótló könyv bruttó ára:

5 200 Ft.

Postázási költség: 915 Ft.

A könyv postai ajánlott küldeményként kerül postázásra.

Fizetési lehetőségek: átutalás vagy postai csekk. Miután kitöltötted a megrendelő űrlapot, e-mailben küldeni fogok egy díjbekérőt, amely tartalmazza a fizetéshez szükséges adatokat. A könyvet a pénzösszeg beérkezését követő 2 munkanapon belül postázom.

RENDELÉS!


Postázási név:
Irányítószám:
Város neve:
Utca neve, házszám:
E-mail cím:
Számlázási adatok:

Milyen módon szeretnél fizetni?

átutalás
postai rózsaszín csekk

A rendeléshez el kell fogadnod az Adatkezelési szabályzatot.

elfogadom
nem fogadom el

Adatvédelem: Kérlek, hogy olvasd el az Adatkezelési szabályzatot. Itt tudod elolvasni: ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Apróbetű: Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. A megrendelés kitöltésével hozzájárulok az adataimnak az adatkezelési szabályzatban meghatározottak szerinti kezeléséhez. Tudomásul veszem, hogy adataimat az adatkezelő harmadik fél részére nem adja ki, illetve azokat a megrendelt könyv továbbításán kívül más célra nem használja fel.

Mi a teendőd csekkes fizetés esetén?

Rózsaszín csekkes fizetésnél vagy megvárod az általam küldött, kitöltött csekket, vagy a postán kérsz egyet, amelyet a következő minta alapján kitöltve kell a postán feladni: csekk minta. Fontos tudni, hogy a csekkes fizetés a posta által felszámított többletköltséggel jár, míg az átutalásnak, vagy a banki befizetnek nincs plusz költsége.

Mi történik a megrendelést követően?

A megrendelést követően küldeni fogok a megadott e-mail címre egy díjbekérőt. A fizetési kötelezettségednek a számla fejlécében található adatok alapján tudsz eleget tenni. Miután a pénz beérkezett a bankszámlára, a könyvet becsomagolom neked úgynevezett "buborékos" vagyis légpárnás borítékba, és ajánlott küldeményként postázom. A feladásról e-mailben értesítelek, így tudni fogod, hogy körülbelül mikor számíthatsz a megérkezésére. Ha akár a megrendelés, akár a szállítás kapcsán bármilyen további kérdésed, kérésed merülne fel, nyugodtan jelezd az szeghykrisztina@gmail.hu e-mail címen.

Külföldről szeretnél rendelni?

Természetesen erre is van lehetőség. Ez esetben a postaköltség a megrendelőt terheli. A postaköltség pontos összegéről - a célország megjelölésével - a szeghykrisztina@gmail.com e-mail címen kérhetsz információt.

"Egy hete olvastam el a könyved, ami nagyon nagy hatással volt / van rám. Éppen pihenni voltunk a kedvesemmel Egyiptomban, nagyon sokat dolgozunk, és néha kell a lazítás. Személyes oka van természetesen, hogy elolvastam, és bevallom neked, hogy nem számítottam arra, hogy ma bárki is Magyarországon erről a témáról ennyire átfogó és hiteles könyvet tud írni. Hozzá kell tennem, olyan embereknek is ajánlottam már, akiknek van gyermekük, és semmilyen gondjuk nem is volt soha a gyermekvállalással. Úgy gondolom, sok olyan gyermekkorban összeszedett "lelki problémára" világítasz rá, aminek a felismerésében segítesz, és mivel sokan nem szívesen kérnek segítséget, így feloldhatnak sok olyan blokkot, amelyeknek a létezéséről mit sem tudnak, csak érzik, hogy nincsenek a helyükön, hogy valami nincs rendben az életükben."

Zsanett

Vajon szükséged van-e erre a könyvre?

Jó eséllyel igen, ha:

Még csak most vágtok bele a „babaprojektbe”, mert így remélhetőleg kevesebbet kell várnotok a gólya érkezésére, mint másoknak.

Ha csalódottak vagytok, mert már jó ideje vártok a kisbabátok érkezésére, hiába. Már mindent kipróbáltatok, ami csak a neten fellelhető, mégsincs eredmény. Ez esetben talán pont ez a könyv fog segíteni abban, hogy végre pozitív legyen a teszt, hiszen eddig valószínűleg csak a hormonokkal, ovulációval, hőmérőzéssel – tehát a termékenységi problémák testi oldalával foglalkoztatok. Itt az ideje megpróbálkozni a lelked harmóniába hozásával, hátha épp ez vezet eredményre.

Ha orvosi beavatkozások (pl. inszemináció, lombikbébi program) előtt álltok, mert a könyv elolvasásával elősegíthetitek az említett eljárások sikerességét. Több vizsgálat bizonyítja, hogy ha a nőnél a stressz és a szorongás szintje csökken, nő a teherbeesés esélye.

Aki már olvasta:

„Miután elolvastam a könyvet, úgy érzem, hogy ez nem csak könyv, ez több mint egy könyv! Miért is? Mert olvasmányos, elgondolkodtató és ezáltal reményt adóan segítő, ezért én inkább BABI-nak (Babát Akarók Bibliájá-nak) nevezném. Nem elég csak egyszer elolvasni, ennek a helye az éjjeli szekrényen vagy a könyvespolc azon részén van, ahonnan bármikor leemelhető. Én ezt a művet (nevezhetném akár így is, de nekem jobban tetszik a BABI) nem csak a „babát akarók”-nak javaslom, hanem szeretettel ajánlom családtagjaiknak is. Ugyanis összeszedett gondolataiddal megmutatod, hogy mi zajlik le (zajlódhat le) egy gyermeket akaró nőben és véleményem szerint ajánlatos, ha mindezt a környezete is ismeri. Köszönöm ezt a csodás ajándékot!"

Irén

"Pár hónapja rendeltem egy könyvet a www.babatakarok.hu oldalról, a címe: Ha lelki ok miatt késik a baba. (Egy édes kisbaba van az elején, tiszta rózsaszín minden, olyan jó ránézni... hátha bevonzza az ember. :) Úgy éreztem, hogy eljött az idő, hogy ezt megrendeljem akkor. Már az első 5-10 oldalon magamra ismertem, és sokat gondolkodtam olvasás közben is. Meg sok post-it-tel láttam el azokat az oldalakat, amelyek nagyon megfogtak, és bármikor felcsapom, el tudom olvasni. Mit ne mondjak, szép színes lett így a könyv. :)"

Timtsi

"Azt érzem, hogy sokkal nyugodtabb a lelkem, mióta a Babát akarok oldalról megvettem a könyvet. Sok minden van benne, amin el lehet gondolkozni, és át lehet értékelni."

Edit

"Nem tudom, hogy konkrétan része lennék-e a könyv célközönségének. 25 éves vagyok, még nem vagyok férjnél, viszont régebb óta párkapcsolatban élek. Az utóbbi időben egyre inkább foglalkoztat a gyermekáldás kérdése, nemsoká én is a várandós anyukák táborát szeretném gyarapítani. Mikor kézbe vettem a könyvet, úgy gondoltam, átlapozom, majd később esetleg alaposabban is átolvasom, de be kell valljam, annyira megtetszett a stílus, ahogy ír, hogy egy ideig le sem tettem a kezemből. Több ponton is bólogatva helyeseltem a leírtakon - summa summárum: nagyon köszönöm a könyvet, nagyon érdekesnek és hasznosnak találom! Remélem, hogy ha most elolvasom tüzetesen, és megfogadom a benne leírt tanácsokat, néhány év múlva nem kell a meddőség problémájával megküzdjek."

Imola

"Drága Krisztina! Szombaton délután megkaptam a könyvet és vasárnap már be is fejeztem(először, mert még biztosan százmilliószor el fogom olvasni). Hát mit is mondhatnék igy elsőre...nagyszerű könyv, a Jóisten áldja meg érte...Úgy érzem hogy utat mutatott nekem, hogy merre tovább, és ez nem a hormontartalmú gyógyszerek hada..Vannak témák, amik már nagyon régóta foglalkoztatnak, de így konkrétan még sosem foglalkoztam velük. Az igazat megvallva ez a könyv segített abban, hogy egy olyan területre is fókuszáljak, amit mostanáig teljesen kizártam...ez a lelkem és a lelki békém. Tudom, hogy a könyv hatására megváltozik jó irányba a párkapcsolatunk és remélhetőleg az egész életünk is. Nagyon szépen köszönöm! Szép napot!"

Ági

"Köszönöm a könyvet, nekem nagyon tetszett. Nagyon sok számomra hasznos dolog van benne, hozzáteszem, hogy a felét szinte végigbőgtem, mert előtörtek emlékek, de ezt mindenképpen jó értelemben írom le :). Sajnos azóta már kiderült hogy egy velem született rendellenesség akadályozza a teherbeesést :( Remélhetőleg műtéttel tudnak segíteni,mindenesetre a könyv sokat segített a pozitív gondolkodásban is :) A legjobban egyébként a könyv hangneme tetszett, nem egy szárazon megfogalmazott tényhalmaz, hanem amikor olvastam úgy ereztem hogy tényleg hozzám szólsz az oldalakon keresztül :) Köszönöm hogy hozzájuthattam ehhez a nagyszerű könyvhöz. Tovabbi jó munkát és sok sikert kívánok."

Marcsy


Amit bónuszként megtapasztalhatsz a könyv elolvasásával:

1. Könnyebb lesz a fogantatásig tartó idegőrlő várakozás. Ezen időszakot – ha dolgozol magadon – stressz-mentesítheted (amellyel ugye a fogantatást segíted elő), és a hozzáállásodat tehetetlenből ismét reménytelivé és várakozásteljessé változtathatod.

2. A majdani várandósságod könnyebb, és remélhetőleg rosszullétektől mentes lesz, mert azok a problémák amelyek a közhiedelemmel ellentétben a terhesség alatti rosszulléteket okozzák, nagyon sokszor lelki eredetűek. Ezekkel a problémákkal pedig a könyvnek köszönhetően már a várandósság előtt megbirkózhatsz, tehát te lehetsz a rosszullétek nélküli, boldog és kiegyensúlyozott minta-kismama.

3. A szülés is könnyebb lesz, mert kevesebb szorongással kell megbirkóznod.

4. Jobb lesz a kapcsolatod a kisbabáddal mint más édesanyáknak, mert könnyebben megfogod érteni az érzelmi szükségleteit, mint azok az anyukák, akik sosem olvasták ezt a könyvet. Egy anya annál jobbat nem is tehet a gyermekével, mint hogy megadja neki a lehetőséget arra, hogy az élete első éveit felhőtlenül boldogan, ne pedig az édesanyja szorongásainak a középpontjában töltse.

Kívánom, hogy mielőbb átélhesd az anyaság csodáját!

a könyv szerzője

  • a Babát akarok! portál írója-szerkesztője
  • pszichológiai mentor, családsegítő konzulens
  • a Babahívogató Program megalkotója (www.szeghykrisztina)
  • a Csak Pozitívan Magazin állandó munkatársa

  • Szakmai lektor: Faragó Melinda, pszichológus, család- és rendszerállító.

    TARTALOMJEGYZÉK