Babát akarok! - www.babatakarok.hu

an image

A Babát akarok! web oldal ötlete még a várandósságom idején fogalmazódott meg bennem.

Úgy éreztem, hogy a termékenységi problémáimmal kapcsolatban nem kapok elegendő felvilágosítást az orvosoktól, ezért szorgos hangyaként begyűjtöttem minden meddőséggel, termékenységgel kapcsolatosan fellelhető információt. Végül ezeket web oldal formájában közzétettem az interneten, hogy más leendő édesanyáknak minél kevesebb időt kelljen keresgéléssel eltöltenie. Így született a www.babatakarok.hu, amelyet a facebook-on is több ezren többen követnek.

A kezdeti aprócska blog valószínűleg a rám jellemző, egyedi hangvételnek, és a közérthető formában megírt cikkeknek, illetve a termékenységgel kapcsolatos problémák és megoldások szakszerű, áttekinthető csoportosításának köszönhetően hamar népszerűvé vált a babára vágyó hölgyek körében, és mára az ország egyik vezető babás portálává nőtte ki magát.

Időközben mivel természetgyógyász végzettséget szereztem, illetve pszichológiai mentori és családsegítő konzulensi képesítést, már nem csak egy sok mindent megtapasztalt anyuka, hanem egy szakértő szemszögéből is megközelítve igyekszem nyilatkozni a termékenységi problémákkal kapcsolatban.

A web oldal népszerűségét mutatja, hogy havonta több ezer látogató érkezik az oldalra. A látogatók 70 %-a már minimum egy, de inkább két éve vár hiába a gólya érkezésére.

Az oldalon megjelenő cikkeket nagy látogatottságnak örvendő web oldalak ajánlják, de időnként felbukkannak a nyomtatott sajtóban is, akár olyan nívós újságokban is, mint a HelloBaby! Magazin.

Vissza a főoldalra